Spørsmål og svar

Levering og forsendelse

Levering

Hvor raskt blir bestillingen min levert?

 

Din bestilling blir bearbeidet og sendt ut så fort som betalingen har blitt registrert. PayPal og kredittkort betalinger blir bearbeidet med en gang bestillingen er blitt gjort.

1
Forsendelsespartnere og sporing

Hvilke forsendelses metoder er mulige? 

  

Vi tilbyr to forsendelses metoder: UPS pakkeforsendelse og Global Forsendelse med Deutsche Post.  

Vår Global Forsendelses metode er tenkt spesielt for små, indivuelle, lette produkter. Pakker som er sendt med Global Forsendelse er ikke forsikret og du vil ikke få et sporingsnummer om du velger denne metoden. Du kan se listen med priser for Global Forsendelse her

 

 Om du velger UPS pakkeforsendelse, vil pakken din være forsikret og du vil få et sporingsnummer for din ordre.


Hvordan kan jeg spore min ordre?

Når din ordre er blitt sendt ut vil du få en automatisk bekreftelse på e-post. Der finner du informasjon om levering som inkluderer: ditt sporingsnummer, navnet til leverandør, forventet leveringsdato, i tillegg til en link for sporing av din ordre. Ordre som blir sendt med UPS kan spores, dette er dessverre ikke tilfellet for ordre som sendes med Deutsche Post. Om du ikke har fått en slik e-post ber vi deg sjekke spam og søppel mappene.

Ved problemer kan du kontakte oss på: info@gusti-laer.no 

1
Leveringstid

Når leveres bestillingen min?

 

Bestillingen din blir til vanlig levert innen 5-7 virkedager med UPS og 10-15 dager med Deutsche Post, etter forsendelse. Bestillinger med gravering tar 1-2 dager ekstra. 

1
Leveringsadresse

Får jeg velge hvilken som helst adresse for levering?

Pakkebokser eller postkasser er ikke lovlig å bruke som leveringsadresse.

1
Mislykket leveringsforsøk

Sender dere bestillingen en gang til hvis den oppgitte adressen var feil?

 

Kunden er ansvarlig for å angi korrekt informasjon for en bestilling. Hvis leveringsadressen er feil, og bestillingen ikke kan leveres, eller pakken ikke ble mottat eller hentet fra posten, vil pakken bli returnert til oss og mulige ekstra kostnader må kunden selv stå for. Vi kan sende ordren ut til kunden igjen, i dette tilfellet må fraktkostnader betales på nytt. Om kunden ikke ønsker ordren lenger kan beløpet bli refundert. Graverte produkter er ekskludert fra refundering. 

1
Min ordre ankommer ikke

Hva kan jeg gjøre om bestillingen min ikke har ankommet?

Om din bestilling ikke er ankommet i det angitte tidsrommet, vennligst vend deg til vår kundeservice med ditt bestillingsnummer på info@gusti-laer.no

Forsendelser som ikke ble hentet eller ikke kunne leveres kan dessverre ikke bli sendt på nytt og vil bli erstattet (minus mulige behandlingsgebyrer). Dette gjelder ikke for graverte produkter, siden disse er personaliserte. Ved spørsmål rundt dette kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice via email.

1

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Hvordan kan jeg betale for Gusti Lær produkter?

 

Det finnes flere betalingsmetoder som Gusti Lær kundene kan bruke:

  • PayPal
  • Kredittkort (MasterCard, Visa, Amex)
  • Gavekort
  • Apple Pay

Om en betaling på regning/kredittkort osv. ikke er mulig, er dette bestemt gjennom en ekstern regningsleverandør som avviste prosessen. Dette kan ha ulike grunner, som vi ikke har innflytelse på. Vennligst velg en annen betalingsmetode om dette er tilfellet. 

1
PayPal

Betaling gjennom PayPal


Betalingen via PayPal kan velges ved checkout. Kunden trenger en seperat PayPal konto. Du blir automatisk sendt videre til PayPal's nettside og fullfører bestillingsprosessen der.

1
Kredittkort

Betaling med Kredittkort


Du kan betale enkelt og sikkert med kredittkort. Vi aksepterer europeiske kort med Mastercard eller Visa symbol. Bestillingen blir umiddelbart sendt ut etter at vi har fått betalingen. Kreditkortinformasjon blir brukt ved tilbakesendingen av varen for å overføre pengene tilbake.

Dine kredittkortinformasjon blir kryptert via SSL-metoden. Det gjør betalingen trygg.

1

Retur / Bytte / Reklamasjon

Returrett

Når kan jeg returnere et produkt?

 

Kunden har rettigheten til å returnere produkter innen 14 dager, ved å gi beskjed til oss om returnering. De 14 dagene begynner når kunden har fått den siste delen av bestillingen (Hvis det er flere deler av bestillingen). Ordren skal sendes tilbake til oss med informasjon som er gitt etter varsel om returnering. 

Kontakt oss på: info@gusti-laer.no for mere detaljert informasjon.

 

 

Kan jeg returnere alle varene fra én bestilling i samme pakke, selv om de ble levert i flere pakker?

 

Ja. Vennligst fyll ut alle relevante returskjemaer og legg dem ved pakken din.

 

Vennligst merk at graverte varer ikke kan returneres, da de ikke dekkes av vår avbestillingspolicy.

1
Hvor skal jeg returnere varene hen?

Skal jeg returnere varen(e) til Amazon eller til Gusti Lær?

 

Hvis du har bestilt noe på Amazon, sjekk deres hjelpesider for å få mer informasjon om å returnere produktet til Amazon.

Når bestillingen din er gjort på Gusti Lær sin nettside, ta kontakt med kundeservice (info@gusti-lær.no) for å få en returlapp. 

1
Kostnader for retur

Hvor mye koster det å returnere et produkt?

Returer fra Norge:

Du vil ikke bli belastet for å bruke vår returportal til å opprette en returetikett. Vi ber deg bruke vår returportal, da vi ikke kan refundere fraktkostnadene for pakker du har sendt selv.

Du finner vår returportal her: KLIKK

Du kan returnere varen(e) dine i opptil 14 dager. Etter denne perioden kan vi ikke opprette en returetikett og vil ikke kunne refundere varen(e) dine.

 

Hvor får jeg en returetikett?

Ønsker du å returnere en eller flere produkter fra bestillingen din? Du kan returnere enkelte varer fra bestillingen din her. Vi beklager at du ønsker å returnere varen(e) dine, men vi er glade for å hjelpe deg.

Du finner vår returportal her: KLIKK

Vennligst merk at graverte varer ikke kan returneres, da de ikke dekkes av vår avbestillingspolicy.

1
Kostnader for reklamasjon

Hvem bærer fraktkostnadene ved reklamasjon?

Ved reklamasjon står vi for hele fraktkostnaden. Det er viktig at du bruker returetikketen, ellers kan vi ikke erstatte deg. Når vi har mottatt produktet du har reklamert vil vi undersøke den. En reklamasjon godtas om skaden ligger i en produktfeil og ikke på grunn av feil håndtering av ditt produkt. Skulle dette være tilfellet så vil varen behandles som normal retur og fraktkostnadene dekkes ikke. 

1
Reparasjon

Mitt Gusti Lær produkt trenger reparasjon. Skal jeg sende det tilbake? Hvem betaler for reparasjonskostnader?

 

Vi gjennomfører ikke reparasjoner i vårt varehus i EU. Dette er meget dyrt for begge sidene på grunn av toll. Men for å gi deg den beste løsningen gir vi gjerne rabatt eller lokal reparasjon, etter inspeksjon av bildene av skaden. I hver situasjon varierer mulighetene vi kan gi. Vennligst kontakt vår kundeservice under mailto:info@gusti-laer.no for informasjon.

1
Bytte

Kan jeg bytte en vare i bestillingen min?

 

Dessverre tilbyr vi ikke bytte av varer. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere varen(e) dine. Når vi har mottatt den returnerte varen(e), vil vi refundere kjøpsbeløpet. I mellomtiden kan du bestille den nye varen(e), slik at du ikke trenger å vente til vi har refundert bestillingen din. Dessverre kan vi ikke kompensere for prisforskjellen på varen(e).

 

Du finner vår returportal her: KLIKK

1

Spesiallaging / Graverings-Artikkel

Graverte produkter

Graverte produkter

Kan jeg bestille individuelle produkter og tilbehør fra Gusti Lær?

Ja! For individualisering er det mulig å lage en gravering på noen gjenstander. For hver artikkel som kan graveres, vises en "Legg til gravering" -knapp i butikken over kjøpsknappen. En ønsket gravering kan legges inn ved å klikke på knappen. Ønskes en spesiell produksjon i store mengder, bør kundesupport kontaktes på info@gusti-lær.no

Vennligst vær oppmerksom på at bilder og logoer ikke kan graveres!

 

1
Retur av graverte produkter

Kan jeg returnere graverte produkter hvis jeg ikke liker dem?

 

Dessverre ikke. Graverte produkter er individuelle og kan dermed ikke returneres.

1

Pleie

Pleietips - Gusti Lær nature

Hva kan jeg gjøre for å pleie mitt Gusti Lær produkt?

 

Ditt Gusti Lær produkt kan pleies med bivoks or solsikkeolje. Bruk dem i små mengder og jevnt på produktet ditt. Prøv dem først på et lite sted på produktet ditt fordi læret kan bli litt mørkere på det behandlete stedet.

 

Mitt produkt har hull / skraper på læret - hvorfor det?

 

Vi bruker huden til geiter som kan gå fritt ute for våre Gusti Lær nature produkter. Det betyr at læret kan ha små skraper fra trær og busker som vokser der dyrene kommer fra. Dette viser bare at produktene våre er økologiske og naturlige.

 

Hvorfor ser produktet mitt anderledes ut enn på nettsiden?

 

Vi jobber sammen med forskjellige produsenter og små private familiedrevete gårder. Derfor kan fargene, tone, sømmer og fôring variere. Hvert produkt er unikt og alle variasjoner er nevnt i produktbeskrivelsen. Noen av produktene våre er også naturlig farget ved bruk av valmue, safran og indigo. Det kan føre til små variasjoner.

 

Hvordan kan jeg beskytte produktet fra regn?

 

Regn har vanligvis ingen negativ effekt på lærproduktene våre. Men vi anbefaler å beskytte produktene mot unødvendig regn eller fuktighet.

1
Pleietips - Gusti Leder studio

Hva kan jeg gjøre for a pleie Gusti Lær produkter?

 

For bra pleie av Gusti Lær studio produkter, trenger du ganske enkelt å være klar over hvilken type lærproduktet er laget av. Enten semsket skinn, glatt eller grovt skinn. Det er et pleieprodukt som hjelper hver type skinn med å forbli mykt og smidig i opptil 50 år, og disse finnes i de fleste dagligvarebutikker. Vi anbefaler også sterkt å bruke impregneringsspray på overflaten av læret så snart det er pakket ut.

 

Hvorfor ser produktet mitt annerledes ut enn på websiden?

 

Våre Gusti Lær studio produkter bør ikke være altfor annerledes enn det visers på websiden. Hvis det allikevel er slikt, kan du sende en melding til oss: info@gusti-lær.no.

 

Hvordan kan jeg beskytte produktet fra regn?

 

Regn har vanligvis ingen negativ effekt på lærproduktene våre. Men vi anbefaler å beskytte vesken mot unødvendig regn eller fuktighet.

1
Lukt

Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt lærlukten?

 

Alle Gusti Lær nature produkter er oljetgarvet med plantebaserte materialer. For å redusere uønsket lukt anbefales kontinuerlig bruk av produktet: lukten bør forsvinne i løpet av 14 dager. En kortsiktig løsning er å bruke et bivoksbasert produkt på skinnets overflate. For alle produkter anbefaler vi også å legge en parfymepute i vesken. Dessverre er det ikke hjelpsomt å lufte ut posen.

1
Hvite merker

Hva er de hvite merkene på overflaten av læret?

 

I sjeldne tilfeller kan hvite merker eller flekker være på læret til våre Gusti Lær-naturprodukter. Dette er talgmerker (Ghee) som ble brukt i produksjonsprosessen og de kan fjernes enkelt. Vi foreslår at du varmer opp læret sakte og tørker det bort med en ren, tørr klut.

1

Tilbakebetaling / Retur

Refusjon

Hvor raskt får jeg tilbake pengene?

 

Vi refunderer penger til vanlig innen 14 virkedager etter mottak av den returnerte varen. Vi beklager ulemper hvis prosessen tar lengre tid enn dette.

1
Forhandler rabatt

Kan jeg få rabatt hvis jeg er en forhandler?

 

Nei, vi selger bare produktene våre direkte til våre kunder og ikke gjennom tredjeparter.

1
Moms

Hvordan håndterer vi moms?

Vårt online sortiment er rettet kun mot private kunder. Ingen salg til kommersielle kunder.

1
Har du ikke funnet svaret?
Bruk kontaktskjemaet vårt for å stille dine spørsmål til kontaktskjemaet
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de