Spørsmål og svar

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Hvordan kan jeg betale for Gusti Lær produkter?


Det finnes flere betalingsmetoder som Gusti Lær kundene kan bruke:

  • PayPal
  • Kredittkort (MasterCard, Visa, Amex)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Gavekort

 

Vennligst forsikre deg om at du har valgt riktig betalingsmetode når du legger inn bestillingen for å unngå unødvendige forsinkelser i aktivering av bestillingen.

Hvis du ikke mottar en bekreftelses-e-post om bestillingen din innen 24 timer etter at du har lagt inn bestillingen, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam. Betalingen din kan ikke ha blitt autorisert, eller det kan ha vært et teknisk problem.

1
PayPal

PayPal

Du kan betale trygt og raskt via PayPal. På slutten av ordreprosessen vil du bli videresendt til PayPal, og om du allerede har en konto kan raskt logge deg inn med dine opplysninger og deretter gjennomføre betalingen. Hvis du er en ny kunde hos PayPal, kan du fortsette som gjest eller åpne en ny PayPal-konto og deretter bekrefte betalingen. Vi vil sende bestillingen så fort innbetalingen er blitt bekreftet av PayPal. Skulle du være misfornøyd med produktet, og ønsker å sende varen i retur, vil beløpet blir overført tilbake på PayPal-kontoen din så fort vi har mottat varen.

1
Kredittkort

Kreditkort

Du kan betale enkelt og bekvemt med kredittkort. Vi godtar både American Express, Mastercard og Visa.
Når kredittkortet er blitt belastet, vil vi umiddelbart sende varene. Skulle du ikke være fornøyd med produktet og returnerer varene, vil beløpet bli overført tilbake på kreditkortet.
Kredittkortopplysningene dine overføres kryptert ved hjelp av SSL. På grunn av denne høye sikkerhetsstandarden er et kjøp med kredittkort hos oss trygt.

1
Apple Pay

Apple Pay

Du kan betale din bestilling med din iPhone via Apple Pay. Velg i kassen betalingsmetoden Apple Pay, da vil du i siste skritt av bestillingsprosessen videreføres direkte til Apple Pay på din iPhone. Kontroller her dine betalingsdetaljer og fullfør kjøpet. Med en gang betalingen er inngått hos oss, vil bestillingen din bli sendt. Om du ønsker å returnere dine artikler, vil summen erstattes til de angitte Apple Pay-detaljene.

1
Google Pay

Google Pay

Google Pay er en rask og enkel måte å betale med kredittkortet som er lagret i Google-kontoen din. Du kan velge Google Pay som betalingsmetode når du handler på nettet på nettstedet vårt. Når du er ved kassen, trykker du bare på Google Pay-knappen som betalingsmetode og fyller inn de nødvendige opplysningene. Når bestillingen din er bekreftet, vil leveransen bli sendt. Hvis du avbestiller bestillingen, vil du få en refusjon via Google Pay-kontoen din.

1
Gavekort

Hvordan bruker jeg gavekortet mitt?
Du kan bruke gavekortet ditt i kassen. Bare tast inn koden under det andre trinnet i utsjekkingsprosessen (betalingsmåte). Klikk deretter på pilen til høyre for å aktivere gavekortet. Du finner mer informasjon på infosiden vår: Hvordan løser jeg inn gavekortet mitt?

Hvordan vet jeg om gavekortet mitt er innløst?
Den nye prisen for bestillingen din vil bli vist i handlekurven og på bestillingsbekreftelsen. Må jeg skrive inn gavekortkoden nøyaktig som den vises på gavekortet mitt? Ja! Vennligst skriv inn gavekortkoden nøyaktig som den vises på gavekortet ditt (inkludert store og små bokstaver).

Kan jeg bruke gavekortet mitt mer enn én gang?
Du kan bare bruke gavekortet ditt én gang.

Kan jeg bruke flere gavekort for samme bestilling?
Du kan bare bruke ett gavekort per bestilling.

Gavekortet mitt fungerte ikke, hva bør jeg gjøre?
Sjekk at du har tastet inn gavekortkoden korrekt (nøyaktig som den vises på gavekortet). Hvis du har gjort dette og gavekortet fremdeles ikke fungerer, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam på info@gusti-laer.no.

1
Har du ikke funnet svaret?
Bruk kontaktskjemaet vårt for å stille dine spørsmål til kontaktskjemaet
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de