Spørsmål og svar

Pleie

Pleietips - Gusti Leder nature

Hva kan jeg gjøre for å pleie mitt Gusti Lær produkt?

 

Ditt Gusti Lær produkt kan pleies med bivoks or solstikkeolje. Bruke dem jevnlig på produktet ditt. Prøv dem først på et lite sted på produktet ditt fordi læret kan bli litt mørker på behandlet sted.

 

Mitt produkt har hull / skraper på læret - hvorfor det?

 

Vi bruker huden til geiter som kan gå fritt ute for våre Gusti Lær produkter. Det betyr at læret kan ha små skraper fra trær og busker. Det viser bare at produktene våre er økologiske.

 

Hvorfor ser produktet mitt anderledes ut enn på websiden?

 

Vi jobber sammen med forskjellige produsenter og små privat familiedrevet businesses. Derfor kan fargene, tone, sømmer og fôring variere. Hvert produkt er unikt og alle forskjellige er nevnt i produktbeskrivelsen. Noen av produktene våre er også naturlig farget ved bruk av valmue, safran og indigo. Det kan føre til små variasjoner.

 

Hvordan kan jeg beskytte produktet fra regn?

 

Regn har vanligvis ingen negativ effekt på lærproduktene våre. Men vi anbefaler å beskytte produktene mot unødvendig regn eller fuktighet.

1
Pleietips - Gusti Leder studio

Hva kan jeg gjøre for a pleie Gusti Lær produkter?

 

For bra pleie av Gusti Lær studiovesken, trenger du ganske enkelt å være klar over hvilken type lærproduktet er laget av. Enten semsket skinn, glatt eller grovt skinn. Det er et pleieprodukt som hjelper hver type skinn med å forbli mykt og smidig i opptil 50 år, og disse finnes i de fleste dagligvarebutikker. Vi anbefaler også sterkt å bruke impregneringsspray på overflaten av læret så snart det er pakket ut.

 

Hvorfor ser produktet mitt annerledes ut enn på websiden?

 

Våre Gusti Lær produkter bør ikke være altfor annerledes enn det visers på websiden. Hvis det er allikevel slikt, kan du sende en melding til oss: info@gusti-leather.co.uk.

 

Hvordan kan jeg beskytte produktet fra regn?

 

Regn har vanligvis ingen negativ effekt på lærproduktene våre. Men vi anbefaler å beskytte vesken mot unødvendig regn eller fuktighet.

1
Lukt

Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt lærlukten?

 

All  Gusti Lær nature produkter  er oljetgarvet med plantebaserte materialer. For å redusere uønsket lukt anbefales kontinuerlig bruk av produktet: lukten bør forsvinne i løpet av 14 dager. En kortsiktig løsning er å bruke et bivoksbasert produkt på skinnets overflate. For alle produkter anbefaler vi også å legge en parfymepute i vesken. Dessverre er det ikke hjelpsomt å lufte ut posen.

1
Hvite merker

Hva er de hvite merkene på overflaten av læret?

 

I sjeldne tilfeller kan hvite merker eller flekker være på læret til våre Gusti Lær-naturprodukter. Dette er talgmerker (Ghee) som ble brukt i produksjonsprosessen og de kan fjernes enkelt. Vi foreslår at du varmer opp læret sakte og tørker det bort med en ren, tørr klut.

1
Har du ikke funnet svaret?
Bruk kontaktskjemaet vårt for å stille dine spørsmål til kontaktskjemaet