Angrerett og returneringspolitik

Angrerett og returneringspolitik

Vær oppmerksom på at, følgende angre- og returneringsrett ikke gjelder produkter, som er skreddersydde kundens individuelle behov, f.eks ved inngravering av produkter.

Angrerett

Du har 30 dagers angrerett fra du har mottat din bestilling fra Gusti Lær. For å benytte deg av angreretten, ber vi deg om å kontakte oss innen denne 30-dagersperioden og angi ditt ønske om retur.

Du kan kontakte oss på følgende e-postadresse:info@gusti-laer.no

Du kan eventuelt benytte deg av formelen nederst på siden, til å angi ditt ønske om retur.

Returprosessen

Etter at du har uttrykt ønske om å benytte deg av din retur- eller reklamasjonsrett, vil vi sende deg en e-post med nærmere informasjon om den videre prosessen.

MERK: Returen er gratis, men selve fraktkostnadene betalt ved bestilling, vil ikke bli refundert.

Konsekvenser ved returnering

Velger du å utøve angreretten og dermed trekke deg fra kjøpskontrakten, vil vi refundere beløpet på produktet/produktene unntatt leveringskostnadene. Såfremt produktene er ubrukte og uskadde.

Refusjonen vil skje innen 14 virkedager fra datoen, hvor de returnerte produktene mottas på vårt lager. Vi refunderer beløpet til den samme kontoen som ble brukt ved bestilling, med mindre annet er avtalt (i slike tilfeller kan du bli belastet et ekstra gebyr).

Vennligst send de returnerte varene til oss innen 14 dager etter kunngjøringen av returen. Blir ikke denne fristen overholdt, forpliktes du til å kompensere for eventuell verditap av varene.

Returneringsformular

Til: Gusti Leder GmbH - Returns Warehouse
Prenzlauer Str. 3G
17321 Löcknitz
Deutschland

- Jeg meddeler herved at jeg ønsker å lukke kontrakten for kjøpet av følgende produkt (-er) / levering av følgende tjeneste (-er) (*)
- Bestilt den (*) / mottatt den (*)
- Kundens navn
- Kundens adresse
- Kundens signatur
- Dato

-----------------------

(*) Slett det som ikke passer

Sist sett