Lukk filter
 •  
 •  
fra til
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
1 fra 3
Det ble ikke funnet noen produkter til denne filtreringen!
Ruben model
Ruben
Reiseveske weekender sportsveske lærveske brun lær 36L
2029,00 NOK * 1879,00 NOK *
Ruben model
Ruben
Reiseveske weekender håndbagasje sportsveske lærveske brun lær 36L
2029,00 NOK *
Ruben model
Ruben
Reiseveske weekender håndbagasje sportsveske lærveske lær
2899,00 NOK * 2539,00 NOK *
Harvey model
Harvey
Reiseveske cabinveske Weekender sportveske brun lær
1299,00 NOK *
Hall model
Hall
Reiseveske Weekender lærveske håndbagasje
1809,00 NOK *
Hall model
Hall
Reiseveske sportveske Weekender håndbagasje svart lær
1669,00 NOK *
Michael model
Michael
Reiseveske lærveske sportveske Bagasjeveske Weekender Vintage brun lær
1449,00 NOK *
Duncan model
Duncan
trolley brun lær trillekoffert håndbagasje pilotveske
2749,00 NOK *
Oscar model
Oscar
Reiseveske Bagasjeveske cabinveske Weekender Vintage brun lær
1739,00 NOK *
Rodney model
Rodney
Toalettmappe toalettveske sminkepung brun kanvas lær
719,00 NOK *
Valter model
Valter
Reiseveske Helgeveske Sportsveske Håndveske Skinnveske Brun Lær
2459,00 NOK * 1959,00 NOK *
Hank model
Hank
Reiseveske weekender sportsbag håndbagasje brunt skinn
1739,00 NOK * 1519,00 NOK *
1 fra 3


Forretningsreise eller  Velværehelg, bytur eller camping – å reise er alltid fantastisk uansett form. Og alle som husker sin siste flukt fra hverdagen vet hvor viktig det er å velge riktig bagasje. For ingenting er mer stressende enn å måtte pakke om kort tid før avgang, for ikke alt som skal med deg får faktisk plass i bagasjen. Men det spiller ingen rolle hvilken modell du til slutt velger, med din nye reisebagasje i Gusti-skinn kan du begi deg ut på ethvert eventyr, uansett hvor stort eller lite det er!

 

Innholdsfortegnelse

Stilig blikkfang med nok plass til eiendelene dine – Bagasje fra Gusti Leder
Geiteskinn, kuskinn eller bøffelskinn? Hvilket skinn oppfyller dine forventninger?
Velg mellom “Gusti leather nature” og “Gusti Leder studio” og finn din nye favorittskinnbagasje!
Bagasje av Gusti Leder – alltid det riktige valget!

 

Stilig blikkfang med nok plass til eiendelene dine – Bagasje av Gusti Leder

Alle reiseveskene og weekendturene våre, uansett form, farge og størrelse, har et gjennomtenkt interiør til felles. I tillegg til et stort hovedrom med bred åpning, gir ytterligere store og små innvendige og utvendige lommer muligheten til å oppbevare dine personlige Ha det trygt og fremfor alt fornuftig organisert og lett stuet bort for deg, mens solide glidelås- og spennefester gir den nødvendige sikkerheten. Og en ting er sikkert: i tillegg til klærne dine, blir det garantert plass til en eller to suvenirer på vei hjem. Den individuelle og unike designen til Gusti-reiseveskene i skinn, helgeturer og co. og skinnet som brukes med stor forsiktighet, utfyller utseendet ditt på en stilig måte uten å være påtrengende.

Siden du fort kan miste oversikten over alt utvalget, finner du en kort oversikt over de vanligste bagasjemodellene her, som du også kan oppdage i vår Gusti skinn nettbutikk kan.

Perfekt for en helgetur: den kompakte weekendturen

For en koselig spa-weekend for to eller en helgetur trenger du som regel ikke så mye mer enn klesskift, kanskje et par fine sko til middag på kvelden og de viktigste tingene. Weekenders er perfekt for korte turer – og bokstavelig talt. De tilbyr nok plass til alt, har vanligvis et ekstra rom for en smarttelefon, lader og reisekort eller flybillett, og med sin kapasitet på 25 -30l den ideelle på- bordbagasje for en spontan bytur med overnatting.

Perfekt for sport eller en langhelg: den romslige reisevesken

Med en kapasitet på 35-50l er reisevesker i denne størrelsen de perfekte følgesvennen for sport, for en langhelg med venner og familie eller i tre, fire eller fem dagers ferie med sine kjære. Fordi reisevesker av denne typen tilbyr nok oppbevaringsplass for tilstrekkelig skift av klær, en eller annen ekstra par sko, vaskevesken &ndash ; selv et ekstra håndkle eller hårføner i reisestørrelse er ikke noe problem for bagasje av denne størrelsen.

Uunnværlig for forretningsreiser: den komfortable vognen

Forretningsreiser varer vanligvis ikke lenger enn én eller to dager. Derfor er mindre bagasje vanligvis mer enn tilstrekkelig for dette, så lenge det er nok plass til klesskift og dokumenter. Et ekstra rom for den bærbare datamaskinen samt ruller og et uttrekkbart teleskophåndtak i kombinasjon med dimensjoner som den vanligste håndbagasjen - Dimensjoner for flyreiser, gjør vognen til et absolutt must for alle forretningsreiser.

Du finner et nyttig tillegg i vår nettbutikk også reisetilbehør som toalettvesker og vaskeposer. Kom gjerne innom der også...

Geiteskinn, kuskinn eller bøffelskinn? Hvilket skinn oppfyller dine forventninger?

I vårt sortiment tilbyr vi deg bagasje laget av forskjellige typer skinn. Du har valget mellom:

Reiseutstyret i Gusti skinn laget av barneskinn er alt laget av glatt skinn. Til å begynne med er disse skinnveskene vanligvis litt stive, men de blir fort jevnere og mykere med vanlig bruk og riktig pleie. Veieprodukter basert på bivoks anbefales spesielt for å kunne ha glede av kjæresten din laget av geiteskinn spesielt lenge, da de dekker hele overflaten som en beskyttende film og dermed beskytter læret mot smuss og fuktighet og samtidig ha en fuktighetsgivende effekt.

Bagasje laget av kuskinn eller bøffelskinn er derimot mer robust og derfor litt mer motstandsdyktig enn vesker laget av geiteskinn på grunn av det litt tykkere materialet . Etter en stund føles imidlertid disse skinnene også mykere generelt. Når det gjelder å ta vare på dette læret, må du absolutt være oppmerksom på tilstanden til det nye favorittstykket ditt, fordi semsket skinn krever en annen type pleie enn glatt skinn.

Produkter som er spesielt egnet for stell av bagasje laget av glatt skinn er de som også fukter og danner en beskyttende film på overflaten. En pleie basert på skinnkremer, skinnkremer, skinnbalsamer eller skinnfett er derfor ideell.

Reiseutstyr laget av semsket skinn bør absolutt gjøres ru fra tid til annen med en spesiell børste eller en plastsvamp slik at det ikke dannes fete, glatte områder over tid og alt smuss kan børstes ut. Ikke bruk flytende pleieprodukter, da semsket skinn ikke tåler fuktighet i det hele tatt. En beskyttelsesspray for semsket skinn og glatt skinn kan brukes for å beskytte overflaten.

Hvis du leter etter mer informasjon om emnene lærtyper og skinnpleie, eller du ønsker å finne ut mer om lær generelt, kan du ta en titt på vår lærordbok.

< /p>

Velg mellom “Gusti leather nature” og “Gusti Leder studio” og finn ditt nye favorittstykke lærreisebagasje!

Så forskjellige som Gusti-skinnproduktene er, så er produktseriene våre som vi kan tilby deg. På dette punktet vil vi igjen påpeke at i utgangspunktet hvert Gusti-skinnprodukt, uavhengig av hvilken av de to produktlinjene det kommer fra, er unikt – sitt eget umiskjennelige “fingeravtrykk” har. Tross alt er skinn i seg selv et naturprodukt som endrer seg over tid, slik at all reisebagasjen vår utvikler en veldig individuell patina over tid.

Som 100 % naturlige produkter handler bagasjen til “Gusti Leather nature”-linjen om bærekraft, fordi denne produktlinjen bare inkluderer de som er i små. Tradisjonelt håndlaget i familiebedrifter i India . Individualitet og unikhet er ikke tomme fraser her, hvert enkelt produkt er helt unikt. Geiteskinnet som brukes til dette er vegetabilsk garvet, farget og smurt. Det er derfor godt mulig at din nye "Gusti Leather nature"-bagasje i utgangspunktet utstråler en noe mer intens lærlukt, som imidlertid forsvinner med vanlig slitasje. Mindre “bugs” i skinnet i den nye vesken din, som er uunngåelig på grunn av geitenes frittgående oppdrett, gir i mellomtiden et viktig bidrag til deres individuelle og vakre boho-vintage-utseende.

Men hvis du leter etter stilig reiseutstyr i skinn i funksjonelt design som fanger blikket med sitt fasjonable utseende og moderne designspråk, så finner du “Gusti Leder studio” produktlinje finner garantert noe! bøffelskinnet som hovedsakelig brukes til bagasjen i denne produktlinjen er kjemisk garvet i sertifiserte indiske fabrikker ved bruk av kromsalter, noe som betyr at både det store og det mindre “Gusti Leder studioet” -Luggage < strong>gis en spesiell styrke og gjør også posene tilgjengelige med både rustikk og klassisk finish.

Bagasje av Gusti Leder – alltid det riktige valget!

Å reise er enda morsommere med vår vakre bagasje. Enten det er reisebag, weekendtur, håndbagasje eller tralle – utvalget er nesten like omfattende som anledningene og mulighetene for å bruke din nye Gusti skinnbagasje. Det er desto viktigere å ikke miste oversikten slik at du kan bestemme hva din nye favorittskinnreise skal gjøre for deg. Av denne grunn har vi i Gusti Leder nok en gang oppsummert de viktigste punktene kort og konsist:

 • I Gusti-skinnserien finner du reisebagasje laget av geiteskinn og bøffelskinn.
 • Du har valget mellom to Gusti skinn produktlinjer: "Gusti Leather nature" og "Gusti Leather studio".
 • Gusti Leders bagasje kan også kjennetegnes ved sin overflatefinish. Semsket vesker har en fløyelsmyk overflate, mens modeller laget av glatt skinn > ha en jevn struktur.
 • Reisevesker i skinn er perfekte for turer på tre, fire eller fem dager og er enkle å oppbevare på grunn av sin fleksible natur – enten i bagasjerommet eller under setet på toget.
 • Kompakte bagger om border, som navnet antyder, ideell håndbagasje for feriefly. Men de er også ideelle som weekendbager for en to-dagers helgetur.
 • Med skinntraller er du ikke bare optimalt forberedt for din neste forretningsreise, du kan også ta den med til jernbanestasjonene og flyplassene som en enestående figur.< sterk>
Forretningsreise eller  Velværehelg, bytur eller camping – å reise er alltid fantastisk uansett form. Og alle som husker sin siste flukt fra hverdagen vet hvor viktig det er å velge riktig... få vite mer »
Lukk vinduet


Forretningsreise eller  Velværehelg, bytur eller camping – å reise er alltid fantastisk uansett form. Og alle som husker sin siste flukt fra hverdagen vet hvor viktig det er å velge riktig bagasje. For ingenting er mer stressende enn å måtte pakke om kort tid før avgang, for ikke alt som skal med deg får faktisk plass i bagasjen. Men det spiller ingen rolle hvilken modell du til slutt velger, med din nye reisebagasje i Gusti-skinn kan du begi deg ut på ethvert eventyr, uansett hvor stort eller lite det er!

 

Innholdsfortegnelse

Stilig blikkfang med nok plass til eiendelene dine – Bagasje fra Gusti Leder
Geiteskinn, kuskinn eller bøffelskinn? Hvilket skinn oppfyller dine forventninger?
Velg mellom “Gusti leather nature” og “Gusti Leder studio” og finn din nye favorittskinnbagasje!
Bagasje av Gusti Leder – alltid det riktige valget!

 

Stilig blikkfang med nok plass til eiendelene dine – Bagasje av Gusti Leder

Alle reiseveskene og weekendturene våre, uansett form, farge og størrelse, har et gjennomtenkt interiør til felles. I tillegg til et stort hovedrom med bred åpning, gir ytterligere store og små innvendige og utvendige lommer muligheten til å oppbevare dine personlige Ha det trygt og fremfor alt fornuftig organisert og lett stuet bort for deg, mens solide glidelås- og spennefester gir den nødvendige sikkerheten. Og en ting er sikkert: i tillegg til klærne dine, blir det garantert plass til en eller to suvenirer på vei hjem. Den individuelle og unike designen til Gusti-reiseveskene i skinn, helgeturer og co. og skinnet som brukes med stor forsiktighet, utfyller utseendet ditt på en stilig måte uten å være påtrengende.

Siden du fort kan miste oversikten over alt utvalget, finner du en kort oversikt over de vanligste bagasjemodellene her, som du også kan oppdage i vår Gusti skinn nettbutikk kan.

Perfekt for en helgetur: den kompakte weekendturen

For en koselig spa-weekend for to eller en helgetur trenger du som regel ikke så mye mer enn klesskift, kanskje et par fine sko til middag på kvelden og de viktigste tingene. Weekenders er perfekt for korte turer – og bokstavelig talt. De tilbyr nok plass til alt, har vanligvis et ekstra rom for en smarttelefon, lader og reisekort eller flybillett, og med sin kapasitet på 25 -30l den ideelle på- bordbagasje for en spontan bytur med overnatting.

Perfekt for sport eller en langhelg: den romslige reisevesken

Med en kapasitet på 35-50l er reisevesker i denne størrelsen de perfekte følgesvennen for sport, for en langhelg med venner og familie eller i tre, fire eller fem dagers ferie med sine kjære. Fordi reisevesker av denne typen tilbyr nok oppbevaringsplass for tilstrekkelig skift av klær, en eller annen ekstra par sko, vaskevesken &ndash ; selv et ekstra håndkle eller hårføner i reisestørrelse er ikke noe problem for bagasje av denne størrelsen.

Uunnværlig for forretningsreiser: den komfortable vognen

Forretningsreiser varer vanligvis ikke lenger enn én eller to dager. Derfor er mindre bagasje vanligvis mer enn tilstrekkelig for dette, så lenge det er nok plass til klesskift og dokumenter. Et ekstra rom for den bærbare datamaskinen samt ruller og et uttrekkbart teleskophåndtak i kombinasjon med dimensjoner som den vanligste håndbagasjen - Dimensjoner for flyreiser, gjør vognen til et absolutt must for alle forretningsreiser.

Du finner et nyttig tillegg i vår nettbutikk også reisetilbehør som toalettvesker og vaskeposer. Kom gjerne innom der også...

Geiteskinn, kuskinn eller bøffelskinn? Hvilket skinn oppfyller dine forventninger?

I vårt sortiment tilbyr vi deg bagasje laget av forskjellige typer skinn. Du har valget mellom:

Reiseutstyret i Gusti skinn laget av barneskinn er alt laget av glatt skinn. Til å begynne med er disse skinnveskene vanligvis litt stive, men de blir fort jevnere og mykere med vanlig bruk og riktig pleie. Veieprodukter basert på bivoks anbefales spesielt for å kunne ha glede av kjæresten din laget av geiteskinn spesielt lenge, da de dekker hele overflaten som en beskyttende film og dermed beskytter læret mot smuss og fuktighet og samtidig ha en fuktighetsgivende effekt.

Bagasje laget av kuskinn eller bøffelskinn er derimot mer robust og derfor litt mer motstandsdyktig enn vesker laget av geiteskinn på grunn av det litt tykkere materialet . Etter en stund føles imidlertid disse skinnene også mykere generelt. Når det gjelder å ta vare på dette læret, må du absolutt være oppmerksom på tilstanden til det nye favorittstykket ditt, fordi semsket skinn krever en annen type pleie enn glatt skinn.

Produkter som er spesielt egnet for stell av bagasje laget av glatt skinn er de som også fukter og danner en beskyttende film på overflaten. En pleie basert på skinnkremer, skinnkremer, skinnbalsamer eller skinnfett er derfor ideell.

Reiseutstyr laget av semsket skinn bør absolutt gjøres ru fra tid til annen med en spesiell børste eller en plastsvamp slik at det ikke dannes fete, glatte områder over tid og alt smuss kan børstes ut. Ikke bruk flytende pleieprodukter, da semsket skinn ikke tåler fuktighet i det hele tatt. En beskyttelsesspray for semsket skinn og glatt skinn kan brukes for å beskytte overflaten.

Hvis du leter etter mer informasjon om emnene lærtyper og skinnpleie, eller du ønsker å finne ut mer om lær generelt, kan du ta en titt på vår lærordbok.

< /p>

Velg mellom “Gusti leather nature” og “Gusti Leder studio” og finn ditt nye favorittstykke lærreisebagasje!

Så forskjellige som Gusti-skinnproduktene er, så er produktseriene våre som vi kan tilby deg. På dette punktet vil vi igjen påpeke at i utgangspunktet hvert Gusti-skinnprodukt, uavhengig av hvilken av de to produktlinjene det kommer fra, er unikt – sitt eget umiskjennelige “fingeravtrykk” har. Tross alt er skinn i seg selv et naturprodukt som endrer seg over tid, slik at all reisebagasjen vår utvikler en veldig individuell patina over tid.

Som 100 % naturlige produkter handler bagasjen til “Gusti Leather nature”-linjen om bærekraft, fordi denne produktlinjen bare inkluderer de som er i små. Tradisjonelt håndlaget i familiebedrifter i India . Individualitet og unikhet er ikke tomme fraser her, hvert enkelt produkt er helt unikt. Geiteskinnet som brukes til dette er vegetabilsk garvet, farget og smurt. Det er derfor godt mulig at din nye "Gusti Leather nature"-bagasje i utgangspunktet utstråler en noe mer intens lærlukt, som imidlertid forsvinner med vanlig slitasje. Mindre “bugs” i skinnet i den nye vesken din, som er uunngåelig på grunn av geitenes frittgående oppdrett, gir i mellomtiden et viktig bidrag til deres individuelle og vakre boho-vintage-utseende.

Men hvis du leter etter stilig reiseutstyr i skinn i funksjonelt design som fanger blikket med sitt fasjonable utseende og moderne designspråk, så finner du “Gusti Leder studio” produktlinje finner garantert noe! bøffelskinnet som hovedsakelig brukes til bagasjen i denne produktlinjen er kjemisk garvet i sertifiserte indiske fabrikker ved bruk av kromsalter, noe som betyr at både det store og det mindre “Gusti Leder studioet” -Luggage < strong>gis en spesiell styrke og gjør også posene tilgjengelige med både rustikk og klassisk finish.

Bagasje av Gusti Leder – alltid det riktige valget!

Å reise er enda morsommere med vår vakre bagasje. Enten det er reisebag, weekendtur, håndbagasje eller tralle – utvalget er nesten like omfattende som anledningene og mulighetene for å bruke din nye Gusti skinnbagasje. Det er desto viktigere å ikke miste oversikten slik at du kan bestemme hva din nye favorittskinnreise skal gjøre for deg. Av denne grunn har vi i Gusti Leder nok en gang oppsummert de viktigste punktene kort og konsist:

 • I Gusti-skinnserien finner du reisebagasje laget av geiteskinn og bøffelskinn.
 • Du har valget mellom to Gusti skinn produktlinjer: "Gusti Leather nature" og "Gusti Leather studio".
 • Gusti Leders bagasje kan også kjennetegnes ved sin overflatefinish. Semsket vesker har en fløyelsmyk overflate, mens modeller laget av glatt skinn > ha en jevn struktur.
 • Reisevesker i skinn er perfekte for turer på tre, fire eller fem dager og er enkle å oppbevare på grunn av sin fleksible natur – enten i bagasjerommet eller under setet på toget.
 • Kompakte bagger om border, som navnet antyder, ideell håndbagasje for feriefly. Men de er også ideelle som weekendbager for en to-dagers helgetur.
 • Med skinntraller er du ikke bare optimalt forberedt for din neste forretningsreise, du kan også ta den med til jernbanestasjonene og flyplassene som en enestående figur.< sterk>
Sist sett
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de