A B D E F G H K L N P R S T U V W Z

Feil i læret

Under begrepet “Lærfeil” snakker man om mangel i det ferdige læret, som f.eks. oppstår gjennom skader av råhuden eller feil under lagring.

Fargefeil i læret

Avfarging kan være en av disse lærfeilene. Dette oppstår på grunn av en for lav fargefiksering gjennom for høy konsentrerte fargestoffer eller for lite vasking etter farging. Fargefeil oppstår gjennom en ikke heldekkende farging, som kan bli enda tydeligere gjennom tidligere skader. Farbfehler Leder

Fettutslag i lær

Et fettutslag finner man hovedsakelig i fettholdige lærtyper, som f.eks. lamm. Dette skjer under produksjon, som påviser økt temperatur. Om den ujevne fordelingen av garvemidlet fortsetter under garvingen, kan man finne garvestoff flekker i læret. En ujevn arrside av læret og hulrommet som oppstår derunder baserer på hudfeil i dyret. Dette kaller man løsarret. 

Fettausschlag Leder

Lærfeil gjennom frilandsholdning

Lærfeil kan også forekomme på dyrehuden selv. Det er arr eller uregelmessigheter i arrbildet til læret, som gjerne oppstår hos dyr som lever fritt. Denne unikheten utnytter vi hos våre Gusti Lær nature produkter, for å gi dem sin umiskjennelige vintage-sjarm.

Lederfehler Freilandhaltung

 

andre kilder (Zugriff 25.01.2019):

  • lederzentrum(punkt)de/wiki/index.php/Lederfehler

Gusti Leder nature

Max model Max
Skuldervsker latopveske Vintage brun lær herrer
1229,00 NOK
Therese model Therese
Håndveske shopper skulderveske vintage med glidelås brun lær
1229,00 NOK
Eleanor model Eleanor
Ryggsekk collegeryggsekk lærryggsekk byryggsekk Vintage brun lær
1299,00 NOK
Ranya model Ranya
Portemone lommebok Vintage damer brun lær
359,00 NOK
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de