A B D E F G H K L N P R S T U V W Z

KLICKfix

KLICKfix generelt

Ikke alltid vil man, imens man sykler, ha en sekk på ryggen. Derfor finnes det mange sykkelvesker med et KLICKfix system, for å feste vesken på sykkelen. Med dette systemet har du frie hender og rygg, og kan ennå uten sorg og kjempeenkelt ha med deg alle tingene dine i vesken.

Dette står bak navnet

KLICKfix er et praktisk adaptersystem for å ha med vesker på sykkelen din. Gjennom en lett, men sikker montering på sykkelen er sykkelvesken med KLICKfix praktisk i bruk. Navnet KLICKfix kjennetegner seg gjennom bruk: med et klikk er vesken festet på sykkelen eller fjernet like raskt.
Hos Gusti Lær finnes det vesker med 2 ulike moneringssystemer fra KLICKfix.

KLICKfix hos Gusti Lær: Bagasjebrett

Det første er det såkalte Module-Rail. Hos denne varianten er det festet en aluminiumstang med 2 kroker på baksiden av vesken. Krokene kan skyves på, slik at systemet passer på et bagasjebrett mellom 8-16mm. Gjennom bruket av aluminium blir ikke vesken tyngre og er enkel å transportere. Module-Railen kan enkelt fjernes fra sykkelen, når du går til byen eller på jobb. 

klickfix

KLICKfix hos Gusti Lær: Sykkelstyre

Det andre systemet, som vi tilbyr hos Gusti Lær, finner du hos våre styrevesker. En KLICKfix adapter blir festet på sykkelstyret ditt. På baksiden av styrevesken er andre del av monteringssystemet festet. Det eneste du må gjøre, for å feste styrevesken, er å "klikke" vesken på KLICKfix adapteren. 

 klickfix2

 

zusätzliche Quellen (Zugriff am 12.01.2019)

KLICKfix

Marc Marc
Bagasjeveske med KLICKfix-adapter skulderveske sykkelveske lærveske dokumentmappe Vintage brun lær
1739,00 NOK
Jens V. model Jens V.
Styreveske skulderveske sykkelveske med -adapter lærveske Vintage brun lær
fra 939,00 NOK 1089,00 NOK
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de