A B D E F G H K L N P R S T U V W Z

Sykkelseter av lær

Bruket av et lærsete har mange fordeler, ikke kun av optiske grunner. Det aller viktigste aspektet er anpassningen av setet til din egen anatomi etter innkjøring. Utover dette byr materialet på høy pusteaktivitet og forhindrer slik oppbygning av varme gjennom svette. I tillegg kan langvarigheten spille en rolle. Slik at gleden av setet er stor, er det ennå noen ting å betrakte

Kjøre inn lærsetet

Som hos alle lærseter er det også viktig hos modeller av lær å innstille de ergonomisk. Fjærete lærseter er som regel brukbare med en gang, andre seter bør kjøres inn. Dette tar noen kilometer bør setefosten er myknet og tilpasser seg konturen til bakdelen.

 

Fahrradsattel1

Pleien til sykkelseter av lær 

Gjennom regelmessig feting forblir lærsetet smidig og kan bli brukt lengre. Dette er spesielt viktig før første bruk og bør, hvis mulig, skje fra undersiden. Siden inntrekningen til fettet kan ta litt tid, bør du bruke en litt eldre bukse på første tur for å unngå flekker. Viktig er også å beskytte setet fra regn. Spesielt når sykkelen skal stå ute en lengre periode, er en regnbeskyttelse anbefalt. Noen lærseter har en skrue på setenesen, denne er brukt for etterspenning av læroverfladen.  

 Bienenwachs

Hvordan man trekker på nytt lær på sykkelseter, kan du se her: 

 

 

Weitere Quellen (16.10.2020)

https://radtouren-magazin(punkt)com/ratgeber/so-gehts-die-wichtigsten-tipps-zur-ledersattel-pflege-2.html

https://ledersattel(punkt)com/warum-ledersattel-5-ultimative-gruende/

Unsere Produkte

Fausto C. Fausto C.
Sykkelstyrebånd
89,00 NOK 119,00 NOK
Chris F. Chris F.
Flaskeholder sykkel drikkeflaskeholder justerbar brunt lær
249,00 NOK
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de