A B D E F G H K L N P R S T U V W Z

Magevesker for festivaler: hva du bør være obs på

Når man går på festival, ønsker man selvfølgelig å ha hendene ledige. Derfor finnes det praktiske rumpetasker, som kan festes på beltet eller festes med reimer og bli bært på ulike måter. Hva bør du tenke på når du leter etter en mageveske?

Bauchtaschen-fur-Festivals_Easy-Resize-com_Easy-Resize-com

  • En mageveske bør ha en glidelås eller en lukkbar innerlomme for å oppbevare penger og viktige dokumenter. Dette er ikke kun viktig for å unngå at ting detter ut, men også for å forhindre at du blir bestjålet.

  • Beltevesker, som kan festes på belter, bør kunne festes trygt og fast. Slik kan du hoppe og danse rundt, uten å måtte bekymre deg over vesken! 

  • En mageveske med bærereim bør også sitte godt på plass. Derfor er det viktig at reimene kan justeres, for å forhindre at vesken flytter på seg. Justerbare reimer gjør det i tillegg mulig å bære vesken på ulike måter: på ryggen, på brystet eller rundt magen.

  • Også størrelesen er meget viktig: ikke for stor, men heller ikke for liten. Ikke for stor, fordi vesken blir for stor og upraktisk under dansingen. Ikke for liten, for alle de viktigste tingene, slik som telefon, penger og billetter må finne god og sikker plass på innsiden. 

IMG_9721

Mer inspirasjon for din festivallook

Unsere Bauchtaschen

Cillian model Cillian
Mageveske belteveske rumpetaske herrer damer brun lær
649,00 NOK
Poppy model Poppy
Sveisisk veske postveske førstehjelpsutstyr brun lær
319,00 NOK 429,00 NOK
Spencer model Spencer
Belteveske mageveske hofteveske festivalveske svart lær
649,00 NOK
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de