A B D E F G H K L N P R S T U V W Z

Tips for den rette bærereimen

Hvem kjenner seg ikke igjen, man ønsker å kjøpe en ny veske og har allerede sine favoritter. Men forskjellen er at begge har en annen bærereim. Vi har noen tips til dere på hva dere bør passe på når dere kjøper en ny favorittveske.
En viktig aspekt bør være, at dere har en bærereim som ikke farher av. Og som en generell regel kan man alltid vite, at jo mer vesken kan bære, jo bredere bør reimen være. 

1. Bærereim for belte- og magevesker

Hos belte- og magevesker står spørsmålet: når bærer jeg på den? Ofte har man slike hjelpemidler i situasjoner der ting bør gå raskt. Derfor bør du passe på at lukkingsmekanismen på beltet gir deg muligheten til å ta av vesken raskt. Hos beltevesker er det viktig at reimene kan fjernes, slik at man kan bære den enten i hånden eller på beltet.

Bauchtaschen Tragegurt

2. Bærereim og skulderreim hos vesker

Hver kvinne (og noen menn) kjenner spørsmålet: Hva slags reimer bør være på min veske? Korte eller lange? En skulderreim? Eller begge deler? 
Hos oss vil du i allefall finne det rette for deg. Korte reimer er perfekte for de store shopperveskene. Man når vesken raskt og har den sikkert under armen. Men etter en stund kan dette bli ubekvemt, om man skal på en lang handletur, der mange fine ting skal finne plass i vesken. Om du altså skal kunne handle mye, og ennå beholde armfriheten, bør du passe på at vesken også har en lengre bærereim. Slik kan du bekvemt bære den over skulderen, eller tvers over kroppen som en "crossbody”. Her gir vi deg enda et tips at du må passe på bredden av reimene uansett variant du velger. Hos for smale reimer kan det fort skje at de skjærer inn i huden.
Men om du ikke kan bestemme deg for noen av variasjonene, så velg en veske hos oss, som har både korte og lange reimer. Slik kan du etter lyst og humør variere og bestemme etter situasjon. Hos noen vesker kan du til og med veldig praktisk løsne den lange reimen fra karabinkroken, om du kun ønsker å bruke de korte reimene. 

Handtaschen Tragegurte Henkel

3. Bærereimer på reise- og businessvesker

Reise- og businessvesker har et må-ha: En lang bærereim må finnes! Om man er underveis over lengre tid og ofte har med seg mye, holder man det ikke ut lenge å hele tiden måtte bære vesken i hånden. Det må altså finnes en mulighet å avlaste kroppen. Derfor har alle våre business- og reisevesker en lang bærereim. Dette vil gjøre det lettere for deg i mange situasjoner, der du har med deg masse reisetilbehør eller businessdokumenter. Her er det veldig viktig å passe på at reimen ikke er for smal, siden det kan bli fort ubekvemt. Men om du ennå er usikker om reimen kanskje er for smal allikevel, har vi en liten ting for deg. Hos oss i butikken finner du en god reiseakkompagnatør med navnet Quentin. Denne vil hjelpe deg og du vil takke den i visse situasjoner.

Reisetaschen Businesstaschen Tragegurt

4. Ryggsekker og bærereimer

Om du ønsker å ha noe, der begge hendene dine er frie og du kun belaster ryggen, så titt innom vårt store utvalg av ryggsekker. Reimene er motstandsdyktige og laget for å bære med seg masse ting. Et spesielt model er Aria, eller kanskje Booker, som kan brukes både som ryggsekk og veske, om du ikke kan bestemme deg. Eller så er det bare å titte innom nettbutikken. Etter som ditt behov vil du med sikkerhet finne din favoritt. Også her er det viktig å passe på at reimene ikke er for smale og de bør kunne justeres i lengden, slik at de er perfekt innstilt på deg. 

Tragegurte Rucksack

Vi håper at vi kunne gi deg noen gode tips og at du synes det er lettere å ta det rette valget! 
Alle tips er oppsummert en gang til her:

  • Ettersom hvor mye vesken kan bære, bør reimen være bredere. 
  • Det finnes korte og lange reimer, her må du finne ut hva du foretrekker. 
  • Vær obs på at reimene (spesielt hos lengre) er justerbare. 

Unsere Produkte

Hurley model August
Lommebok portemone kortholder kortmappe pengepung lær
319,00 NOK
Bobbie 15" model Bobbie 15"
Lærryggsekk byryggsekk av lær Vintage Retro brun
1379,00 NOK
Jesse model Jesse
Tobakkveske rollbart tobakketui tobakkpose finskjåretetui svart lær
219,00 NOK
Cassidy model Cassidy
Shopper håndveske lærveske laptopveske rødt lær 13L
939,00 NOK
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de