Lukk filter
 •  
 •  
 •  
 •  
fra til
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
11 fra 3
Det ble ikke funnet noen produkter til denne filtreringen!
11 fra 3

Vår nye kolleksjon

Alt av lær - alt fra Gusti!

Du elsker kvalitative naturprodukter? Du kan ikke motstå den unike lukten av lær? Og du trenger en liten porsjon vintage i livet ditt? Da er du på rett sted her! Vi hos Gusti Lær har gjort lær til vår lidenskap! I vår butikk finner du et endeløst mangfold av vesker, ryggsekker, reisevesker, skrivesaker, tilbehør rundt om vårt favoritt råstoff - lær! Her har vi med sikkerhet noe nytt for deg hele tiden! For den sportlig elegante, for den romantisk drømmende, for den tidsløse klassikeren og for alt som du ønsker! Alltid lett å ta vare på og med raffinerte unike trekk. Utforsk det nye mangfoldet fra Gusti Lær! 

Alltid noe nytt å by på!

Hos oss finner du ved siden av typiske klassikere også alltid nyheter innen Vintage! Hold utsikt etter nye ryggsekkdesign, funksjonelle vesker og sykkeltilbehør samt skrivesaker! Hos våre produkter kan du velge mellom tre lærtyper. Hvilket lær som passer deg best, bestemmer du! Våre produkter hos Gusti Lær står for sin individualitet og unikhet: og det spesielle: hver av dem er helt unike! 

Produktkjede - Gusti Lær Nature!

Så forskjellig som våre produkter kan være, så forskjellig er også våre merker, der disse produktene tilhører. Produkter fra merket Gusti Lær nature blir produsert ut utvalgte familiebedrifter i India som produserer etter tradisjonelle måter for hånd. Denne prosessen påvirker ikke kun den unike stilen, men fører også til en langvarig produktkvalitet. De som handler hos Gusti Lær, kjøper produkter for livet! Våre naturprodukter blir under tradisjonelle måter garvet vegetabilsk og farget og fettet på plantelig basis, som fører til den umiskjennelige vintage stilen. Den helt naturlige prosessen fører til vår helt unike lærlukt, som kan være veldig intens, men rask reduseres gjennom regelmessig bruk. Læroverflaten kan ha små riper eller bruksspor, siden geitene våre går fritt. Men ikke noe panikk! Med litt bivoks kan disse feilene bedres ut, samtidig som den forstyrker vintage-looken og individualiteten. 

Produktkjede - Gusti Lær Studio!

Produktene under vårt merke Gusti Lær studio blir produsert i bedrifter i Italia og India, som følger den internasjonale arbeidsstandaren under produksjon. Hos produkter under dette merket blir ku-, bøffel- og geiteskinn brukt. Læret blir garvet kjemisk og overbeviser slik med din stabilitet og robusthet. De står for bevisst mote og komfort og kommer i et elegant og ekslusivt design. Dette gjør dem til sin praktiske og stilfulle følgesvenn i hverdagen. Våre kvalitetskrav er høy som fører til regelmessig kontroll av våre produksjonssteder, dette er meget viktig for oss. For å forsikre høy kvalitet hos våre lærprodukter utfører vi derfor i regelmessige avstander laborundersøkelser, i tillegg til spontane besøk til bedriftsstedene. 

Alt av lær - alt fra Gusti! Du elsker kvalitative naturprodukter? Du kan ikke motstå den unike lukten av lær? Og du trenger en liten porsjon vintage i livet ditt? Da er du på rett sted her! Vi... få vite mer »
Lukk vinduet
Vår nye kolleksjon

Alt av lær - alt fra Gusti!

Du elsker kvalitative naturprodukter? Du kan ikke motstå den unike lukten av lær? Og du trenger en liten porsjon vintage i livet ditt? Da er du på rett sted her! Vi hos Gusti Lær har gjort lær til vår lidenskap! I vår butikk finner du et endeløst mangfold av vesker, ryggsekker, reisevesker, skrivesaker, tilbehør rundt om vårt favoritt råstoff - lær! Her har vi med sikkerhet noe nytt for deg hele tiden! For den sportlig elegante, for den romantisk drømmende, for den tidsløse klassikeren og for alt som du ønsker! Alltid lett å ta vare på og med raffinerte unike trekk. Utforsk det nye mangfoldet fra Gusti Lær! 

Alltid noe nytt å by på!

Hos oss finner du ved siden av typiske klassikere også alltid nyheter innen Vintage! Hold utsikt etter nye ryggsekkdesign, funksjonelle vesker og sykkeltilbehør samt skrivesaker! Hos våre produkter kan du velge mellom tre lærtyper. Hvilket lær som passer deg best, bestemmer du! Våre produkter hos Gusti Lær står for sin individualitet og unikhet: og det spesielle: hver av dem er helt unike! 

Produktkjede - Gusti Lær Nature!

Så forskjellig som våre produkter kan være, så forskjellig er også våre merker, der disse produktene tilhører. Produkter fra merket Gusti Lær nature blir produsert ut utvalgte familiebedrifter i India som produserer etter tradisjonelle måter for hånd. Denne prosessen påvirker ikke kun den unike stilen, men fører også til en langvarig produktkvalitet. De som handler hos Gusti Lær, kjøper produkter for livet! Våre naturprodukter blir under tradisjonelle måter garvet vegetabilsk og farget og fettet på plantelig basis, som fører til den umiskjennelige vintage stilen. Den helt naturlige prosessen fører til vår helt unike lærlukt, som kan være veldig intens, men rask reduseres gjennom regelmessig bruk. Læroverflaten kan ha små riper eller bruksspor, siden geitene våre går fritt. Men ikke noe panikk! Med litt bivoks kan disse feilene bedres ut, samtidig som den forstyrker vintage-looken og individualiteten. 

Produktkjede - Gusti Lær Studio!

Produktene under vårt merke Gusti Lær studio blir produsert i bedrifter i Italia og India, som følger den internasjonale arbeidsstandaren under produksjon. Hos produkter under dette merket blir ku-, bøffel- og geiteskinn brukt. Læret blir garvet kjemisk og overbeviser slik med din stabilitet og robusthet. De står for bevisst mote og komfort og kommer i et elegant og ekslusivt design. Dette gjør dem til sin praktiske og stilfulle følgesvenn i hverdagen. Våre kvalitetskrav er høy som fører til regelmessig kontroll av våre produksjonssteder, dette er meget viktig for oss. For å forsikre høy kvalitet hos våre lærprodukter utfører vi derfor i regelmessige avstander laborundersøkelser, i tillegg til spontane besøk til bedriftsstedene. 

Sist sett
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de