Lukk filter
 •  
 •  
 •  
 •  
fra til
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
2 fra 22
Det ble ikke funnet noen produkter til denne filtreringen!
Laurent F.
Laurent F.
Lås ABUS serie låsbag holder sykkellås skinn sykkelbag sykkel vintage brunt skinn
359,00 NOK *
Marc
Marc
Sykkelveske dokumentmappe lær vanntett med Ortlieb system brun
1589,00 NOK *
Wolfgang L.
Wolfgang L.
Seteveske sykkelveske styreveske bagasjebrettveske verktøyveske lærveske vintage svart lær
429,00 NOK *
Marianne V.
Marianne V.
Seteveske styreveske sykkelveske lærveske sikret mot tyveri Vintage brun lær
719,00 NOK *
Bradley W.
Bradley W.
Seteveske sykkelveske for verktøy skinnveske vintage brunt skinn
219,00 NOK * 139,00 NOK *
Gino B.
Gino B.
Seteveske sykkelveske regntrygg til verktøy lærveske Vintage brun lær
359,00 NOK *
TonyR. model
Tony R.
Buksebeskyttelse buksebånd sykkel brun lær
99,00 NOK *
Barry H.
Barry H.
Styreveske med KLICKfix-adapter sykkelveske lærveske Vintage brun lær
fra 869,00 NOK *
Cadel E.
Cadel E.
Styreveske skulderveske belteveske pakke sykkelveske skinnveske vintage brunt skinn
579,00 NOK *
Gerrie K.
Gerrie K.
Sykkelstativ til bil transporttak brun lær
189,00 NOK *
Hugo K.
Hugo K.
Sprutelapper sprutebeskyttelse 2er-sett smussfanger sykkel vintage svart lær
189,00 NOK *
Egan B.
Egan B.
Styrekurv sykkelkurv avtagbar kurvhåndtakveske piknikkurv inkl. Klickfix plate brunt skinn
fra 1449,00 NOK *
2 fra 22


Liker du å ta det med ro på den nederlandske sykkelen din, eller elsker du å skli gjennom sentrum på enkelthastighetssykkelen din? Din store lidenskap er sykling, så du kan ikke holde ut en helg uten en tur, uansett hvor liten? Vi forstår deg. For å gjøre sykling enda mer avslappet, mer komfortabel og mer praktisk, har vi i Gusti Leder verken spart på krefter eller krefter på å lage flott tilbehør til alt som har med sykler å gjøre – og passer for enhver sykkel. Fordi de forskjellige syklene er like forskjellige som menneskene som sitter på syklene og sykkelproduktene vi kan tilby deg her hos Gusti Leder.

 

Innholdsfortegnelse

Superpraktisk, slitesterk og rett og slett elegant - Sykkelvesker, saler og mer laget av 100 % ekte skinn
Hvilket skinn passer deg og hvordan tar du vare på det?
Velg mellom “Gusti leather nature” og “Gusti Leder studio” og finn ditt ideelle sykkelutstyr!
Sykkelvesker og tilbehør fra Gusti Leder – alltid det riktige valget!

 

Superpraktisk, slitesterk og rett og slett elegant - Sykkelvesker, saler og mer laget av 100 % ekte skinn

Uten tvil gir sykling alltid en følelse av plass, frihet og uavhengighet – uansett hvor stressende og stramt planlagt hverdagen er. Og selvfølgelig gir sykling også den fysiske balansen du trenger fra en dag ved skrivebordet – uansett om det er på kontoret, på universitetet eller på biblioteket – og lar deg tømme hodet mens den friske luften blåser rundt nesen og gjennom håret. Så det er ikke rart at syklene og stålhestene i denne verden nyter varig popularitet – i vår tid mer enn noen gang. Og jo mer populære de blir, jo mer føler vi behovet for å gi vår egen sykkel det utseendet som appellerer til oss mest og gjenspeiler vår egen personlighet.

Derfor finner du ikke bare skinnvesker og tilbehør i vårt sortiment, men også nødvendig utstyr til sykkelen din: sykkelvesker, saler, flaskeholdere og co. – nesten ingenting vi ikke har. Og det er en enkel grunn til dette: materialet skinn er rett og slett utmerket som materiale for sykkelprodukter på grunn av egenskapene. Fordi den er spenstig, værbestandig og robust, samtidig som den er fleksibel og myk. I tillegg kan det fremstå elegant moderne eller rustikt urbant, klassisk eller vintage – avhengig av hvilken stil hjertet ditt slår for. For å gi deg en kort oversikt over vårt utvalg av sykler, finner du en kort oversikt over de forskjellige produktene nedenfor.

Perfekt utstyrt for enhver reise: ulike sykkelvesker fra Gusti Leder

Liker du å sykle til kontoret eller til universitetet? Så ta en titt på vårt brede utvalg av sykkelvesker! Der finner du elegante kofferter og praktiske skuldervesker med integrert KLICKfix-system for å feste din skinnfavoritt på bagasjebrettet på et blunk, samt elegante rammevesker, diskrete salvesker og lekre styrevesker. Er du mer av typen ryggsekk? Ikke noe problem. Sykkelryggsekker er også en del av vårt utvalg.

Godt salet er halve turen: høykvalitets sykkelsaler fra Gusti Leder

Skinnsaler er ikke bare stilige, de er også utrolig komfortable når de bæres inn og samtidig robuste og slitesterke. Så det er enda en grunn for oss til å tilby deg et bredt utvalg av forskjellige saler i vårt utvalg. Enten for en fixie, bysykkel, trekkingsykkel eller racersykkel - Vi har den ideelle modellen for alle de forskjellige krav, behov og smaker.

Hver situasjon under kontroll: robust styretape og styrehåndtak fra Gusti Leder

Styretape og styrehåndtak laget av skinn er definitivt ikke bare det ikke-pluss-ultra for hardbarkede vintagegalninger blant lidenskapelige sykkelfans, men tilbyr også noen haptiske fordeler sammenlignet med Om konvensjonelle alternativer . I tillegg er skinn på styret vanskelig å slå når det gjelderholdbarhet og supergrep, mens – som er typisk for skinn – gir sykkelen din sin egen karakter over tid.

For det individuelle utseendet til sykkelen din: praktisk sykkeltilbehør fra Gusti Leder

Her hos Gusti Leder er det nesten ingenting som ikke eksisterer: fra flaskeholdere i skinn til låslommer og håndtak til Skinnsprutbeskytter for skjermene dine. Du finner garantert noe i vårt sortiment. For med vårt praktiske og stilige sykkeltilbehør kan du gi den løpende sykkelen prikken over i-en og forvandle den til en elegant stålhest med et trendy vintage-utseende.
< br / >

Hvilket skinn passer deg og hvordan tar du vare på det?

I vårt sortiment tilbyr vi deg sykkelprodukter laget av tre forskjellige typer skinn. Så du har valget mellom:

Gusti Sykkelserien i skinn laget av geiteskinn er laget av glatt skinn. Til å begynne med er disse sykkelveskene og tilbehøret vanligvis litt stive, men de blir fort jevnere og mykere med vanlig slitasje og riktig pleie. Veieprodukter basert på bivoks anbefales spesielt for å ha glede av dine elsklinger laget av geiteskinn spesielt lenge, da de dekker hele overflaten som en beskyttende film og dermed beskytter læret mot smuss og fuktighet og samtidig ha en fuktighetsgivende effekt.

Produkter laget av kuskinn eller bøffelskinn er derimot på grunn av sitt noe tykkere materiale, mer robust og derfor også noe mer motstandsdyktig enn sykkelvesker og sykkeltilbehør laget av geiteskinn . Etter en stund føles imidlertid disse skinnene også mykere generelt. Når det gjelder pleie, må du absolutt være oppmerksom på tilstanden til det nye favorittstykket ditt, fordi semsket skinn krever en annen type pleie enn glatt skinn.

For sykkelvesker, styretape og lignende av glatt skinn er produkter som fukter og danner en beskyttende film på overflaten spesielt egnet. En pleie basert på skinnkremer, skinnkremer, skinnbalsamer eller skinnfett er derfor ideell.

Produkter laget av semsket skinn bør absolutt gjøres ru fra tid til annen med en spesiell børste eller en plastsvamp slik at det ikke dannes glatte, fete områder over tid og evt. skitt kan børstes ut. Ikke bruk flytende pleieprodukter, da semsket skinn ikke tåler fuktighet i det hele tatt. En beskyttelsesspray for semsket skinn og glatt skinn kan brukes for å beskytte overflaten.

Hvis du leter etter mer informasjon om emnene lærtyper og skinnpleie, eller du ønsker å finne ut mer om lær generelt, kan du ta en titt på vår lærordbok.

< /p>

Velg mellom “Gusti leather nature” og “Gusti Leder studio” og finn ditt ideelle sykkelutstyr!

Så forskjellige produktene våre er, er også produktlinjene som disse produktene tilhører. Vesken og tilbehøret i "Gusti Leather nature"-linjen handler om bærekraft. Dette inkluderer bare de Gusti-skinnproduktene som tradisjonelt er håndlaget i små familiebedrifter i India fra vegetabilsk garvet geiteskinn. Individualitet og unikhet er ikke tomme fraser her, fordi hvert enkelt produkt er helt unikt.

Sykkelvesker, tilbehør og tilbehør fra "Gusti Leder studio"-linjen imponerer i mellomtiden med sin funksjonalitet og komfort sammen med en moderne-urban stil veldig nær tidens puls. kuskinnet og bøffelskinnet for produktene i denne linjen er kjemisk garvet med krom i sertifiserte fabrikker i India, noe som gjør dem spesielt slitesterke og formstabile.

Velg selv hvilket utstyr til sykkelen din som best reflekterer stilen din.

Sykkelvesker og tilbehør fra Gusti Leder – alltid det riktige valget!

Sykling er enda morsommere med våre høykvalitets sykkelvesker og et bredt utvalg av tilbehør. Og utvalget her er nesten like omfattende som anledningene og mulighetene for å bruke ditt nye Gusti skinnsykkelutstyr. Desto viktigere er det å ikke miste oversikten slik at du kan bestemme deg for hva din nye favorittskinnsykkel skal gjøre for deg. Derfor har vi i Gusti Leder kort oppsummert de viktigste punktene her:

ul>

 • I Gusti-skinnserien finner du sykkelvesker og tilbehør laget av geiteskinn og bøffelskinn.
 • Du har valget mellom to Gusti skinn produktlinjer: "Gusti Leather nature" og "Gusti Leather studio".
 • Sykkelbag-serien fra Gusti Leder kan også kjennetegnes ved overflatefinishen. Semsket skinnvesker har en fløyelsmyk overflate, mens modeller laget av glatt skinn har en jevn struktur.
 • Alle våre sykkelvesker kan festes til og fjernes fra sykkelen på et blunk. Enten taskeveske, salveske, styreveske eller rammeveske – det er også den riktige modellen for deg.
 • Vår stangtape, skinnsadler og alt annet tilbehør er superbestandige og holdbare.

 

Liker du å ta det med ro på den nederlandske sykkelen din, eller elsker du å skli gjennom sentrum på enkelthastighetssykkelen din? Din store lidenskap er sykling, så du kan ikke holde ut en helg... få vite mer »
Lukk vinduet


Liker du å ta det med ro på den nederlandske sykkelen din, eller elsker du å skli gjennom sentrum på enkelthastighetssykkelen din? Din store lidenskap er sykling, så du kan ikke holde ut en helg uten en tur, uansett hvor liten? Vi forstår deg. For å gjøre sykling enda mer avslappet, mer komfortabel og mer praktisk, har vi i Gusti Leder verken spart på krefter eller krefter på å lage flott tilbehør til alt som har med sykler å gjøre – og passer for enhver sykkel. Fordi de forskjellige syklene er like forskjellige som menneskene som sitter på syklene og sykkelproduktene vi kan tilby deg her hos Gusti Leder.

 

Innholdsfortegnelse

Superpraktisk, slitesterk og rett og slett elegant - Sykkelvesker, saler og mer laget av 100 % ekte skinn
Hvilket skinn passer deg og hvordan tar du vare på det?
Velg mellom “Gusti leather nature” og “Gusti Leder studio” og finn ditt ideelle sykkelutstyr!
Sykkelvesker og tilbehør fra Gusti Leder – alltid det riktige valget!

 

Superpraktisk, slitesterk og rett og slett elegant - Sykkelvesker, saler og mer laget av 100 % ekte skinn

Uten tvil gir sykling alltid en følelse av plass, frihet og uavhengighet – uansett hvor stressende og stramt planlagt hverdagen er. Og selvfølgelig gir sykling også den fysiske balansen du trenger fra en dag ved skrivebordet – uansett om det er på kontoret, på universitetet eller på biblioteket – og lar deg tømme hodet mens den friske luften blåser rundt nesen og gjennom håret. Så det er ikke rart at syklene og stålhestene i denne verden nyter varig popularitet – i vår tid mer enn noen gang. Og jo mer populære de blir, jo mer føler vi behovet for å gi vår egen sykkel det utseendet som appellerer til oss mest og gjenspeiler vår egen personlighet.

Derfor finner du ikke bare skinnvesker og tilbehør i vårt sortiment, men også nødvendig utstyr til sykkelen din: sykkelvesker, saler, flaskeholdere og co. – nesten ingenting vi ikke har. Og det er en enkel grunn til dette: materialet skinn er rett og slett utmerket som materiale for sykkelprodukter på grunn av egenskapene. Fordi den er spenstig, værbestandig og robust, samtidig som den er fleksibel og myk. I tillegg kan det fremstå elegant moderne eller rustikt urbant, klassisk eller vintage – avhengig av hvilken stil hjertet ditt slår for. For å gi deg en kort oversikt over vårt utvalg av sykler, finner du en kort oversikt over de forskjellige produktene nedenfor.

Perfekt utstyrt for enhver reise: ulike sykkelvesker fra Gusti Leder

Liker du å sykle til kontoret eller til universitetet? Så ta en titt på vårt brede utvalg av sykkelvesker! Der finner du elegante kofferter og praktiske skuldervesker med integrert KLICKfix-system for å feste din skinnfavoritt på bagasjebrettet på et blunk, samt elegante rammevesker, diskrete salvesker og lekre styrevesker. Er du mer av typen ryggsekk? Ikke noe problem. Sykkelryggsekker er også en del av vårt utvalg.

Godt salet er halve turen: høykvalitets sykkelsaler fra Gusti Leder

Skinnsaler er ikke bare stilige, de er også utrolig komfortable når de bæres inn og samtidig robuste og slitesterke. Så det er enda en grunn for oss til å tilby deg et bredt utvalg av forskjellige saler i vårt utvalg. Enten for en fixie, bysykkel, trekkingsykkel eller racersykkel - Vi har den ideelle modellen for alle de forskjellige krav, behov og smaker.

Hver situasjon under kontroll: robust styretape og styrehåndtak fra Gusti Leder

Styretape og styrehåndtak laget av skinn er definitivt ikke bare det ikke-pluss-ultra for hardbarkede vintagegalninger blant lidenskapelige sykkelfans, men tilbyr også noen haptiske fordeler sammenlignet med Om konvensjonelle alternativer . I tillegg er skinn på styret vanskelig å slå når det gjelderholdbarhet og supergrep, mens – som er typisk for skinn – gir sykkelen din sin egen karakter over tid.

For det individuelle utseendet til sykkelen din: praktisk sykkeltilbehør fra Gusti Leder

Her hos Gusti Leder er det nesten ingenting som ikke eksisterer: fra flaskeholdere i skinn til låslommer og håndtak til Skinnsprutbeskytter for skjermene dine. Du finner garantert noe i vårt sortiment. For med vårt praktiske og stilige sykkeltilbehør kan du gi den løpende sykkelen prikken over i-en og forvandle den til en elegant stålhest med et trendy vintage-utseende.
< br / >

Hvilket skinn passer deg og hvordan tar du vare på det?

I vårt sortiment tilbyr vi deg sykkelprodukter laget av tre forskjellige typer skinn. Så du har valget mellom:

Gusti Sykkelserien i skinn laget av geiteskinn er laget av glatt skinn. Til å begynne med er disse sykkelveskene og tilbehøret vanligvis litt stive, men de blir fort jevnere og mykere med vanlig slitasje og riktig pleie. Veieprodukter basert på bivoks anbefales spesielt for å ha glede av dine elsklinger laget av geiteskinn spesielt lenge, da de dekker hele overflaten som en beskyttende film og dermed beskytter læret mot smuss og fuktighet og samtidig ha en fuktighetsgivende effekt.

Produkter laget av kuskinn eller bøffelskinn er derimot på grunn av sitt noe tykkere materiale, mer robust og derfor også noe mer motstandsdyktig enn sykkelvesker og sykkeltilbehør laget av geiteskinn . Etter en stund føles imidlertid disse skinnene også mykere generelt. Når det gjelder pleie, må du absolutt være oppmerksom på tilstanden til det nye favorittstykket ditt, fordi semsket skinn krever en annen type pleie enn glatt skinn.

For sykkelvesker, styretape og lignende av glatt skinn er produkter som fukter og danner en beskyttende film på overflaten spesielt egnet. En pleie basert på skinnkremer, skinnkremer, skinnbalsamer eller skinnfett er derfor ideell.

Produkter laget av semsket skinn bør absolutt gjøres ru fra tid til annen med en spesiell børste eller en plastsvamp slik at det ikke dannes glatte, fete områder over tid og evt. skitt kan børstes ut. Ikke bruk flytende pleieprodukter, da semsket skinn ikke tåler fuktighet i det hele tatt. En beskyttelsesspray for semsket skinn og glatt skinn kan brukes for å beskytte overflaten.

Hvis du leter etter mer informasjon om emnene lærtyper og skinnpleie, eller du ønsker å finne ut mer om lær generelt, kan du ta en titt på vår lærordbok.

< /p>

Velg mellom “Gusti leather nature” og “Gusti Leder studio” og finn ditt ideelle sykkelutstyr!

Så forskjellige produktene våre er, er også produktlinjene som disse produktene tilhører. Vesken og tilbehøret i "Gusti Leather nature"-linjen handler om bærekraft. Dette inkluderer bare de Gusti-skinnproduktene som tradisjonelt er håndlaget i små familiebedrifter i India fra vegetabilsk garvet geiteskinn. Individualitet og unikhet er ikke tomme fraser her, fordi hvert enkelt produkt er helt unikt.

Sykkelvesker, tilbehør og tilbehør fra "Gusti Leder studio"-linjen imponerer i mellomtiden med sin funksjonalitet og komfort sammen med en moderne-urban stil veldig nær tidens puls. kuskinnet og bøffelskinnet for produktene i denne linjen er kjemisk garvet med krom i sertifiserte fabrikker i India, noe som gjør dem spesielt slitesterke og formstabile.

Velg selv hvilket utstyr til sykkelen din som best reflekterer stilen din.

Sykkelvesker og tilbehør fra Gusti Leder – alltid det riktige valget!

Sykling er enda morsommere med våre høykvalitets sykkelvesker og et bredt utvalg av tilbehør. Og utvalget her er nesten like omfattende som anledningene og mulighetene for å bruke ditt nye Gusti skinnsykkelutstyr. Desto viktigere er det å ikke miste oversikten slik at du kan bestemme deg for hva din nye favorittskinnsykkel skal gjøre for deg. Derfor har vi i Gusti Leder kort oppsummert de viktigste punktene her:

ul>

 • I Gusti-skinnserien finner du sykkelvesker og tilbehør laget av geiteskinn og bøffelskinn.
 • Du har valget mellom to Gusti skinn produktlinjer: "Gusti Leather nature" og "Gusti Leather studio".
 • Sykkelbag-serien fra Gusti Leder kan også kjennetegnes ved overflatefinishen. Semsket skinnvesker har en fløyelsmyk overflate, mens modeller laget av glatt skinn har en jevn struktur.
 • Alle våre sykkelvesker kan festes til og fjernes fra sykkelen på et blunk. Enten taskeveske, salveske, styreveske eller rammeveske – det er også den riktige modellen for deg.
 • Vår stangtape, skinnsadler og alt annet tilbehør er superbestandige og holdbare.

 

Sist sett
gusti-leder.de Reviews with ekomi.de